Tågstrul

27Okt11

Sitter nu här på X2000 efter några roliga och lärorika dagar med jobbet på Västkusten. Tåget är förstås kraftigt försenat. Tröstlöst.

Passar på att scanna katalogen för Auktionshuset i Solna.

Kolla vilken fin form på den här bordslampan. Otroligt synd att den är just brun. Den är från Bergboms i Malmö och typ 60 cm hög. Ingen har lagt bud, vilket sannolikt beror på färgen.

Folding chairs, ihopfällbara fåtöljer efter Hans J Wegner, dvs nån typ av kopia. Snygga ändå och verkar vara i hyfsat skick. Högsta bud just nu 1000 kr.

Dekorativ karott ur serien Pomona av Marianne Westman. Det är då Rörstrand förstås. Serien kom 1956. Högsta bud är 200 kr. Visst slitage och missfärgningar leder till ett bud just nu på 200 kr.

Väldigt snyggt fat från Stockholms 700-årsjubileum 1953. Det är också Marianne Westman. Tyvärr är ju ett fat inte precis det man behöver men dekoren är fin ändå. Så stiliserad men man vet ju ändå precis var det är. Hötorget. Nån är villig att betala 150 kr.

Annons


3 Responses to “Tågstrul”

  1. ah, häftigt jubileumsfat av marianne westman. vet du mer vad du kan göra om du har tråkigt på ett tåg? läsa en massa kul bloggar!

  2. Brukar undvika att åka tåg om jag kan men nu i veckan blev det Göteborg tur och retur. Försenat på vägen ner och ja, nu sitter jag här och skumpar på tåg en fredagkväll. Skulle enligt tidtabell ha varit framme nu men det ser ut att dröja ett tag till…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s