Snygg inredning

18Feb12

Vätterbygdens Auktionskammare har auktion den 21 februari. De ombesörjer packning och skickar med bussgods till förmånligt pris. Vad nu det är, men det låter bra. Där finns följande godbitar:

En fåtölj Laminette av Yngve Ekström. Det är en lägre variant av Lamino. Fåtöljen är från 50-talet och i teak/ek. Tyget ser ut att vara någon sorts sammet. Man får trösta sig med att den är i den stora inredningsfärgen för  tillfället. Grå. Utropet är 1500 kr.En sådan här stegpall är i princip oumbärlig. Köp den! Inget utropspris satt.En ytterst praktisk Kalle Anka leksak från Brio. Snygg som dekoration. För oss som kommer ihåg denna sorgligt bortglömda seriefigur. Här finns inget utropspris angivet.Älskar dessa ljusstakar från Ystad Metall. Liljan. Inget utropspris satt. 3 är ett bra antal!Guld och mässing är väldigt inne. Jag blir lite nyfiken på den här guldlampan i glas som sägs vara från Iittala. Mått är ej angivna.För övrigt vill jag tacka alla retrobloggare som var på Antikmässan för en trevlig fikastund. Inlägg från Antikmässan ser du här.

 

Annons


2 Responses to “Snygg inredning”

  1. Vad kul det var att träffas igår. Verkligen intensiv dag med allt att titta på.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s