Retro, retro, retro

16Jul12

Här är lite retro som ropas ut på Sikö Auktioner i Kristianstad. De har rullande nätauktioner.Verkar ha schyssta villkor för att skicka varor också! Good thinking!

Högsta bud just nu samt när auktionen avslutas inom parentes.

Fantastiskt snyggt skivställ. Om man råkar ha några snygga LP:s som man vill exponera. Som synes på bilden så räcker det med en snygg! Två snygga galgar på köpet! (300 kr, 29 juli)

Ikeas snygga bord Lövet som designades av Gillis Lundgren 1955 och introducerades 1956 i Ikea-katalogen för 45 kr. Blir lite dyrare nu. Här kräver bordskivan en händig hand men verkar inte omöjligt att få snyggt! (550 kr, 29 juli).

Spegel och vägglåda i teak. Kan vara snyggt i en hall. Spegelns form känns fräsch (125 kr, 30 juli).

Tre väldigt snygga delar ur serien Prunus av Stig Lindberg för Gustavsberg. Bra start på en samling men det räcker även med dessa tre för att få en fin grupp! Servisen producerades mellan 1962 och 1974 men blev aldrig den storsäljare som exempelvis Berså blev. (450 kr, 1 augusti).

Här är ett väldigt snyggt pelarbord. Det är från NK och designat av Kerstin Hörlin Holmquist. Tyvärr är väl inte pelarbord det hetaste man kan ha just nu! (550 kr, 1 augusti).

Här är en vägghylla i teak men det är inte den som drar till sig blicken utan den faktiskt rätt coola lampan ovanför. Är det någon som vet vad det är för lampa? (Inga bud lagda, 3 augusti).

Här är det främst emaljmuggarna som är fina! Besticken är också ganska kul med sina blåa skaft. Sopskyffeln är inte dum den heller. (200 kr, 5 augusti).

Här är ett butiksställ för slipsar. Perfekt för den som har många! Bara snurra och välja på morgonen. Stället är 88 cm högt. (Inga bud lagda, 5 augusti).

Lite charmigt par i trä. Karl-Alfred och hans fru Olivia. (70 kr, 6 augusti).

Glöm inte bort sommarens stora tävling. Läs om den här!

Annons


3 Responses to “Retro, retro, retro”

  1. 1 Eli

    Håller med om lampan, den är cool. Jag tycker Prunus är mycket snyggare än Berså. Skitsnyggt med en hel dukning i Prunus, har sett det i en antikbutik.

  2. Jag gillar också Prunus mer än Berså. Emaljmuggarna skulle jag gärna vilja ha 🙂

  3. 3 gila

    Mycket fint, särskilt Prunus, jag sällar mig till hyllningskören!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s