Antikvärldens dag

08Sep12

Gjorde ett ryck och tog mig till Antikvärldens dag i Solnahallen där 240 utställare sålde sina varor. Väldigt mycket retro tack och lov. Som prenumerant fick man komma in 1,5 timme före allmänheten och det var ändå en enorm kö utanför när jag kom (innan öppning). Som sagt, det var mycket retro och några andra retrobloggare hade dukat upp härligt färgstarka bord.

Randiga Tråden

Tusen vaser

Femtiotalsjakten

Ursäkta bildkvaliteten men jag tror ni förstår hur frestande det var 🙂 Synd att man har knökfullt med prylar hemma. Köpte ovanligt minimalt med saker idag. Tack och lov tycker min man!

Köpte en Gunillakruka (Upsala-Ekeby) och fick helt oförtjänt en jättefin kudde av Brittmari på Randiga Tråden. Hon syr mycket fina saker av retrotyger. Kolla hennes shop här. Både kudden och krukan kommer att landa i vårt kök på landet som är väldigt mycket 50-tal. Stugans kök moderniserades till toppstandard 1948 och därefter är väldigt lite gjort. Visar bilder vid senare tillfälle.

Annons


5 Responses to “Antikvärldens dag”

  1. Gissar att du inte var kvar kl 13 då vi hade en bloggfika 🙂

  2. Missade tyvärr eventet, hade varit kul att se de andra bloggarnas bord. Kudden du fick av Brittmari var ju superfin 🙂

  3. Vilken fin kudde 🙂
    Skall bli kul att se bilder från landstället.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s