Stringhyllan

22Sep12

Fick idag äntligen upp stringhyllan som inköptes på loppis i somras. Det är en äkta string och med lite hjälp av undermedlet Fulgentin blev den som ny igen. Förvånansvärt gott skick! Det är Edith som fått den och hon är mycket nöjd.  Den har plats för många loppisfynd, nagellack mm.

Annons


8 Responses to “Stringhyllan”

  1. I have the same one. Love it! My tiki mugs are on it.

  2. Fulgentin har jag aldrig hört talas om förut. Hur använde du det? Strök på hyllplanen och polerade, eller?
    Jag har mycket teakmöbler här hemma men vet inte riktigt hur jag bäst ska behandla dom. Har hört att vanlig teakolja inte alls är bra egentligen men det vet inte vad jag annars ska använda. Har du några tips kanske? 🙂

    • Det var första gången jag använde Fulgentin. Det är super (inga starka lösningsmedel i). Köp det och testa på dina teakmöbler. Tror att branschfolk (antik- o retrohandlare) använder denna vara. Bara att polera in med en trasa. 🙂

  3. En Stringhylla förhöjer vilket rum som helst. 🙂

  4. Stringhylla förhöjer vilken vägg som helst! Snyggt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s