Make-over i hallen

15Jan13

Vår hall är extremt trång och passar egentligen inte alls för tre barn och deras kompisar. Särskilt inte denna årstid. Vi kan börja sälja grus som släpas in av alla dessa extremt räfflade vinterstövlar.

En så trång hall är svår att möblera också. Man behöver ju trots allt förvaring. Och det har sett rätt sopigt ut under en längre period. Till slut får man bara nog.

bild-028

Hittade ingen bra bild på hur det såg ut innan men här kanske ni kan få en uppfattning. Byrån ser bättre ut på bilden i verkligheten. Den var rätt grå och trist samt kantstött. Ett grovsopsfynd som släpades in i lägenheten som provisorium tills vi skulle hitta nåt bättre. Men den blev kvar. År ut och år in. Storleken var perfekt i vår trånga hall och vi hittade inget annat. Men i längden tröttnar man på att ha något som ser ut som just ett containerfynd i lägenheten.  Så vad gör man då? Jo man målar helt sonika om den.

Bild 028Det kändes genast piggare. Lite fusk art deco stil.

Bild 038 Nu ser det ut så här. I spegeln syns väggarna med hatthyllor fullsmockade med ytterkläder. Byrån sväljer lite vantar o mössor. Bild 029På byrån ett nyckelfat från det anrika varuhuset MEA på Hamngatan i Stockholm.

Nu känns hallen mycket trevligare och varmare. Det gäller bara att ta sig för!

Annons


4 Responses to “Make-over i hallen”

  1. Blev verkligen mycket snyggare! Vilket lyft för hallen.

  2. Gillar verkligen förvandlingen av byrån! Riktigt snygg!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s