Liljeholmens loppis

28Jan13

Gjorde ett tappert försök igår att infinna mig hyggligt tidigt till Liljeholmens bakluckeloppis. För er som inte orkade dit; ni missade ingenting. Var där innan jul och då var den ganska kul men den här gången kändes det lite skräpigt. Kanske skrämde den senaste veckans låga temperaturer bort säljarna. Eller så var jag för tidig! Detta var vad jag kom hem med:

Bild 004Sex småskedar! Snygga, men knappast värda omaket att ta sig dit.

Bild 006Skedarna gör sig bra till mina Vereco-glöggmuggar! Således läggs de undan för att åter få se dagens ljus i december!

För att inlägget ska bli lite matigare så visar jag en bok jag fick av mina föräldrar i julklapp.

Bild 002

En bok om gamla svenska affischer. Vilka konstverk! Det är fler än en man skulle vilja ha! Vilken skatt av affischer som gömmer sig i Kungliga Biblioteket (KB). Boken är dessutom underhållande skriven av Olof Halldin som är chef över affischerna där. Boken kan verkligen rekommenderas!

Annons


8 Responses to “Liljeholmens loppis”

  1. Har inte hunnit med Liljeholmens loppis ännu, men det verkar ju inte som man har missat något;) Dina skedar var i alla fall jättefina!

  2. Snygga skedar! ( Nils-Johan/INGA) och fin intr.bok

  3. Hört flera som säger samma sak om Liljeholmens loppis. har själv inte hunnit ta mig dit än…och jag är inte säker på att det blir av heller…oddsen är ju rätt låga….;-)

  4. 7 lamomesoldfashioned

    Jag var ju ocks där och tyckte mest att miljön var jobbig. Var också där tidigt, men hade svårt att ta mig fram med vagnen. hade först tänkt stå och sälja där, men det var fullbokat och tur var väl det. hade inte orkat stå där en hel dag 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s