Loppisgallerian

12Feb13

Var som hastigast inne i Loppisgallerian i Sundbyberg igår. Hittade några saker till landet. Det är inte direkt retro eftersom landstället är mer förra sekelskiftet. Man vågar knappt visa fynden i detta forum men jag gör det ändå 🙂 Priset var ovanligt överkomligt!

Bild 005 Liten taklampa med trevlig form och mjölkaktigt glas. Måste byta till snyggare glödlampa. Förresten måste hela elen bytas ut. Det ska väl inte vara så svårt!

Bild 003En ganska stor apoteksflaska som ska stå i badrummet. Etiketten ser nästan konstgjort föråldrad ut. Men det är äkta olja som runnit 🙂 Flaskan är i helt felfritt skick. Ricinolja utvinns ur ricinväxten och användes förr i tiden som laxermedel. Det smakar enligt uppgift förfärligt. Numera används ricinolja som dunderkur i hårbotten för att håret ska bli tjockare. Det är sant för det står i Blondinbellas blogg. Obs! Prövas helt på egen risk!

Nu ser jag fram emot förhandsvisningen av Antikmässan imorgon! Rapport kommer 🙂

Annons


No Responses Yet to “Loppisgallerian”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s