Lite av varje – mest kitsch

05Maj13

Har stora problem med ryggen efter operationen. Är hemma över helgen på permis från sjukhuset. Operationen är lyckad men det är svårt att hitta en smärtlindring som fungerar. Det är enerverande och trist och ont. Är sliten helt enkelt. Och som sagt det känns mer sannolikt att vinna en miljon på lotto än att komma till en loppis för närvarande. Och då har jag ändå inte spelat 😉 Ni förstår läget.

Tittade på Effectas auktionsutbud den 6 maj. Om man är intresserad av skolplanscher fanns det mängder men annars var det inget speciellt. Visar några saker ändå!

utrop_921_375Tjusig barnstol. Hade nått liknande när jag var liten fast min var nog lite mer 60-talsmässig och hade inte så många svarvade detaljer. Men själva modellen var absolut densamma. Den går liksom att fälla ut så det blir en stol med bord på hjul där man kan sitta och rita. Tror inte att någon förälder med lite vett vågar sätta sitt barn i en sån här idag. Men den är snygg. Någon vanvettig förälder som tänker mer på form än funktion har bjudit 200 kr.
utrop_921_157Skulle gärna köpa denna galna nötknäppare i form av en flugsvamp till min svamptokiga svärmor. Budnivån har sprungit upp till 275 kr. Det finns uppenbarligen fler svamptokiga människor som känner att detta är rätt pryl för dem 🙂
utrop_921_172Här är ett exempel på skolplanscherna  som bjuds ut. Denna är den absolut snyggaste och som jag skulle kunna tänka mig själv. Flamingos är sådär kitschigt snygga att man blir faktiskt förvånad när man ser dem IRL. De är nästan ännu kitschigare då. Deras färger är betydligt starkare än vad denna skolplansch visar. Just den här planschen är inte i bästa kondition men budnivån är ändå på 320 kr.
utrop_921_348Till sist ett par faktiskt snygga trädgårdsstolar. Fast vissa skulle kalla dem kitschiga  Tror de är hela, att det bara är extrasnöre som hänger från stolsryggarna. Fast det bör man ju kolla upp innan man köper dem. De är designade av Lars E. Stenelo, Ösby. Någon som känner till? Hade jag en liten balkong där man bara fick plats med två stolar och ett bord skulle dessa vara givna 🙂 Budnivån har nått 400 kr. Det är ju ingenting!

Annons


No Responses Yet to “Lite av varje – mest kitsch”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s