Bokfynd

06Jan15

Följde motvilligt med min man på NK-rean igår. Larvigt mycket folk för typ 30% discount på varor som inte är snygga. hade bestämt mig för absolut inte handla men råkade hamna på på bokavdelningen där det var 40% på alla böcker. Svårt att motstå att handla då. Här är skörden:

20150106_143005Anna Larsdotters bok om Stig Lindberg. Har läst mycket om den och varit sugen på att köpa den ett tag.

20150106_143026En annan biografi, nämligen den om Svenskt Tenns grundare, Estrid Ericson. Hon hade sina egna idéer om inredning och det ska bli kul att läsa mer om henne. Hon måste ha varit en extraordinärt stark kvinna i en tid då de flesta andra kvinnor var hemmafruar. I alla fall i stan.20150106_143118Till sist ett spontanköp, en Taschenbok, 50s Decorative Art. Verkar mycket lovande. Återkommer om den!

51652Får önska en fortsatt skön Trettondedag!

Fotot är från Digitalt museum och är taget 1896 på Skansen.

Annons


No Responses Yet to “Bokfynd”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s