Rutig utegrill

22Okt08

På Bukowskis Moderna 28-31 okt finns mycket fint att se om man är intresserad av saker från 1900-talet. Det är skoj att bara gå dit att titta. I höstens Moderna auktion har de många nummer av Stig Lindberg, bl a den här utegrillen. Den är i emaljerad metall med höjden 225 cm. Eftersom det är lite off-season och finanskris så kanske man kan köpa den billigt. Utropet är iallafall satt till 25-30 tkr.

Annons


One Response to “Rutig utegrill”

  1. Hej!
    Tänkte bara säga att du gör ett bra jobb med bloggen och passa på att tipsa om en ny köp och sälj-site som heter GOT to GET (http://www.gottoget.se) som jag tror att du skulle gilla, de har en del av de grejer som du har tipsat om, t.ex. fladdermusstolen som går för 7500kr.
    Tack och hej!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s