Retromässan

06Mar11

Nästa helg är det ju Retromässan. Jag hade gärna gått men den 12 mars är det genrepet på Melodifestivalen tillsammans med barnen som gäller + att vi bjudit hem lite folk på kvällen . Men kanske den 13 om familjen tillåter. Vi får se. Men jag hoppas att ni som går lägger ut lite bilder och ”recenserar” mässan.

Som uppvärmning visar jag ett par Liljan ljusstaker av Ivar Ålenius Björk för Ystad Metall. Han formgav dem på 30-talet. Svåra att fynda nu för tiden. Metropol ropar ut dem imorgon och högsta bud just nu är 300 kr.

Annons


One Response to “Retromässan”

  1. 1 Linda

    Jag ska dit en sväng med Gila och form55 åker också upp, så du kan ränka med bildkavalkader på flera bloggar! Får se om jag hinner lägga ut ett bildsvep redan på lördagen så du får lite inspiration innan du åker dit. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s