Tillbaka igen

02Dec11

Har varit lite frånvarande från bloggen pga för mycket på jobbet och pga en mindre renovering hemma. Vi tycker det har blivit stor skillnad! Se själva.

Före

Efter

Vad är skillnaden frågar ni er säkert. 80-tals flamgula väggar är ersatta med en sobert gröngul färg som står sig fint mot de mörka listpartierna. De är original från 1935. De har också fått en lite uppfräschning. Och vi har fått ett stort antal nya vägguttag. Behövligt.

Idag har vi äntligen fått lite ordning och städat och vi har tom kunnat hänga upp julstjärnor mm till barnens stora glädje. Vi har exempelvis fått ordning på julstjärnan som jag fick gratis i i höstas en antikbod i Älmsta pga tveksam funktion. Den lyser nu upp arbetsrummet.

I senaste numret av Elle Interiör så utropar chefredaktören Svante Öquist följande. Kan bara hålla med!

Annons


2 Responses to “Tillbaka igen”

  1. Trevlig 2 advent. Jättefin stjärna!

  2. 2 Vendela

    Hejsan,
    härligt med renovering! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s