Skapa stämningen!

03Dec11

Kommer precis hem från en trevlig glöggfest! Har tänt en massa levande ljus för att behålla stämningen. Här kommer lite stämningshöjare i adventstider. Ropas strax ut på en auktion.

Börja med att ställa fram lite schyssta julljusstakar. Här är 50-talsvarianter. Just nu 450 kr på Metropol (5 dec).

Fortsätt med lite julstämningsskapande produkter. En kanna från Göteborgs Porslinsfabrik och ett kryddset från Tyskland. Buden är just nu på 200 kr (Metropol 5 dec).

Gör sedan en kopp kaffe. Häll upp i denna charmiga kopp Riviera från Gustavsberg. I design av Stig Lindberg 1960. Tre bjuds ut samtidigt och ingen har bjudit ännu (Auktionshuset i solna 11 dec).

Tänd en brasa i öppna spisen och slå dig ner. Ingen öppen spis? Då kan du faktiskt köpa en på Kolonn. En imitationseldstad med porfyrmålning. Det är ju faktiskt den utimata stämningshöjaren. Det finns ju många sätt nu för tiden att skapa illusionen av eld. Med gel etc. Högsta budet just nu är 900 kr (4 dec). Det är billigt!

Till sist, tänd sjukt många levande ljus!!!

Högsta bud just nu 300 kr på Kolonn (7 dec).

Annons


One Response to “Skapa stämningen!”

  1. ah, trevliga femtiotalsstakar där på första bilden! jag kan inte få nog av gamla julgrejer, kolla bara på mina senaste inlägg.. hihi.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s