Vintageinredning

13Feb12

Imorgon den 14 februari har Stockholms Auktionsverk Fasion & Lifestyle auktion. Denna blogg är mer fokuserad på inredning så det är egentligen inget för mig. Men allt går att inreda med, eller hur? Det är bara att sätta på sig sådana glasögon och så kör vi!

Emilio Pucci är ju många gånger en humörhöjare i bemärkelsen att det är färgglatt. Och kan man inte ha en sådan här scarf på väggen?!! Utrop 1000-1200 kr.

En sådan här nessecär kan med fördel stå framme i badrummet! också Emilio Pucci. Utrop 1600-1800 kr.Här är något att ha på sovrumsväggen! En klänning i design av Lars Nilsson 1966 för Nina Ricci. Det är en installation monterad i en nästa 2 meter hög plexiglaslåda. Klänningen kan även tas ut och bäras. Färgen stämmer precis med vårens inredningsfärger! Utropet är 10-12 tkr.Den här fina mintgröna beutyboxen från Louis Vuitton kan man absolut ha framme och ha exempelvis som smyckeskrin. Också i vårens inredningsfärg! Utrop 2000-2500 kr.En gammal sliten Louis Vuitton koffert kan man ju alltid ha stående i hallen eller sovrummet så där som om man var på väg någonstans. Signalerar fina anor. Utropet är 8000-9000 kr.Inredning kan man hitta överallt. Det gäller bara att ha ögonen med sig!

Annons


No Responses Yet to “Vintageinredning”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s