Retromässan

09Mar12

Tog en snabb sväng på Retromässan som öppnade idag. Det var färre utställare än i höstas och kändes lite avslaget. Man får kanske passa sig för att ha sådana här mässor för ofta. Kvaliteten blir lite urvattnad. Det finns helt enkelt inte tillräckligt många handlare i Sverige. Det kändes som om jag sett sakerna förut.

Tog några kort men min mobil och jag är inga riktiga vänner så fotona blev sådär.

Lite kul möbler.

Dekorativt fat från Rörstrand.

Obligatorisk industriinredning

Framförallt är det textilen som drar ögonen till sig.

Fin bil. Faktiskt det som stack ut mest på mässan.

Det här är det ju rätt säsong för.

Kör man mässor för ofta blir det bara snäppet bättre än loppis fast med flera gånger så höga priser.

Jag köpte inget på Retromässan men som tur var råkade jag gå förbi Myrorna i morse och införskaffade denna ganska stora tyska vas (27 cm hög). Den är märkt 1507-27 W.GERM. Kanske Cinna på fantastiska bloggen Tusen Vaser vet var den kan vara tillverkad? Jag gillar i alla fall både färger och mönster!

Annons


4 Responses to “Retromässan”

  1. Åhå, jag var också där ikväll. Har fotat massor, men lägger nog upp imorn. Om du såg en höggravid i rött så var det jag 😉

  2. 3 form55

    Jag tycker att det räcker med en gång om året. Och försöka hitta bättre lokaler. Det är både mörkt där och virrigt med två rum som inte ligger vägg i vägg.

  3. 4 Gila

    Jag instämmer, det räcker med en gång om året. Nu sista tiden har det varit mycket mässor och man känner igen handlarna och utbudet. Denna gång hinner jag inte med retromässan så jag tackar för din rapport. Målarbilen verkar häftig. Såg att Femtiotalsjakten också hade inlägg om den. Trevlig helg!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s