75 års fynd!

25Mar12

Ljuslyktan Sunflower kan man fortfarande köpa billigt på loppisar. De är formgivna av Göran Wärff för Kosta (eller Kosta Boda som det heter numera). Han är född 1933, började på Kosta 1964 och är fortfarande verksam där. Sunflower kom någongång på 70-talet skulle jag tro. De är fina i grupp och hade de varit från typ Iittala hade de varit mer begärliga. Tror jag.

Mina två fynd gav jag igår till mamma i 75 års present. För att komplettera hennes samling på tre st som hon köpte när det begav sig. Då kom hon på att hon har två stycken på landet också. Dem ska hon ta hem och få en schysst samling på sju!  Mormor goes retro på gamla dar! 🙂

PS Hon fick en tröja också ifall loppisfynden inte skulle falla i god jord. Fast det gjorde de 🙂

Annons


No Responses Yet to “75 års fynd!”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s