Efterlysning Diagonal!!!!

17Apr12

Har tidigare på bloggen visat Juans fina samling vaser i serien Diagonal av Karin Björquist. De är alla signerade med studiohanden, dvs från Gustavsbergs Studio och de tillverkades 1955.

De är inte helt vanliga ute på marknaden och Juan undrar nu om någon har en Diagonal som man kan tänka sig skiljas ifrån. Allt är av intresse men allra helst vill han ha vasen längst till vänster på bilden nedan. Men som sagt dubbletter är inget problem. Maila mig så förmedlar jag kontakt!

Annons


7 Responses to “Efterlysning Diagonal!!!!”

  1. de där har jag absolut aldrig sett.. men kan hålla ögonen öppna! väldigt snygg serie.

  2. De små ser man ganska ofta, men de större tror jag inte att jag har sett alls. Men nu vet jag hur den skall se ut i så fall.

  3. BAY-vasen i förra inlägget blev min. Upptäckte att SIKÖ.auktioner ligger bara 3 mil från min stuga så vi for dit och kollade in utbudet…så mycket fint!

  4. Jag har vasen i mitten på nedersta bilden. Men den vill jag inte skiljas från. Vill däremot tacka för informationen. Björquist visste jag sedan tidigare. Att serien heter Diagonal är däremot nytt för mig!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s