Fin inredning till hösten

31Aug09

Sikö Auktioner har rullande nätauktioner. Här är ett urval av saker som man kan tänka sig till inredningen nu till hösten när man skall kura inomhus.

9520_19491_1

Först en gungstol i amerikamodell från förra sekelskiftet. Den verkar ju helt oanvänd. Den kanske inte är bekväm?! Men det gör ju inget för den har en fantastisk grafisk form. Den skulle jag absolut vilja ha! Högsta bud just nu är 70 kr och auktionen avslutas 4 september. Brevid en jättesnygg ryamatta med fantastiska färger med måtten 120×170 cm. Auktionen avslutas 2 september och högsta bud just nu är 450 kr.

Nedan två art deco fåtöljer. Väldigt snygga de också. Men där skulle man ju vilja sätta sig och prova fjädringen. Coolt att armstöden är svarta. Precis min stil! Högsta bud är 550 kr och auktionen avslutas 1 september. Brevid en fotogenlampa med lampfot i majolika. Vilka färger! Auktionen avslutas 2 september och högsta bud är 500 kr.

Det är otroligt vilka häftiga prylar man kan förgylla sin inredning med om man bara vågar. Det är bara att blanda friskt från olika tidsepoker. Nåt som håller ihop inredningen kanske är bra. Färgen exempelvis.

9444_19486_1

Annons


One Response to “Fin inredning till hösten”

  1. Fåtöljerna i art deco var fina. Skulle funka ihop med 50-talsgrejer 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s