Familjen Pepparsson

31Aug11

Helsingborgs Auktionsverk ropar ut denna trevliga familj den 4 september. Familjen Pepparsson är formgiven av Anita Nylund för Jie Gantofta. Hon arbetade där 1956-1964 så någon gång från den tiden är mysfamiljen.

Utropet är 400 kr för alla tre i Helsingborg och budgivningen har inte kommit igång. De brukar gå för typ 400 kr styck på Tradera. Möjlig fyndchans???

Min svärmor Gittan fyndade alla tre i toppskick på loppis och gav till oss för några år sedan! Tack igen 🙂

Annons


5 Responses to “Familjen Pepparsson”

  1. åhh, jag såg dem på en vind hos en bekant för ett tag sedan, de stod och var dammiga på en kall vind. jag sa att de var värdefulla (han hade de tillhörande husen också, inte bara familjen!) och att han borde sälja dem istället för att de skulle stå där och samla damm. fick bara till svar att ”åh ja, där står de väl inte ivägen” typ. morr!

  2. 3 carina

    OM man som jag har då HELA kryddhyllan komplett med alla figurer, från början av 60-talet. Någon som vet vad denna kan vara värd.?? Ett utomordentligt skick, aldrig använt
    /Carina

    • Sök på Familjen Pepparsson. Då får du säkert upp avslutade auktioner på Tradera. Det är ett bra sett att skaffa sig en uppfattning. Du får alla gånger 500 kr st. Kanske mer!


  1. 1 Babyshowerpresent till en samlande Julia. | Ever so FAB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s