Fler fynd 2011

02Jan12

Här kommer fler av mina fynd 2011. Topp 5 kan du titta på här!

Vaser är ju svårt att låta bli. Här kommer en W Germany vas 20 kr och en chamottevas från Rörstrand av Gunnar Nylund. Den senare ropades in på Auktionshuset i Solna för 350 kr.

Här kommer ytterligare tre vaser.

Den höga i guld fick jag av mamma. Det är en Bitossi från Italien. Den svarta är W Germany 10 kr. Den minsta är en Fornasetti 5 kr.Lampor är också svåra att motstå. Först en lampa i glas och mässing. Tung som bara den. Kostade när det begav sig mer än 2000 kr enligt kvarsittande prislapp. Nu gav jag 400 kr.En bordslampa i teak och glas. 80 kr. Folk tror att jag är galen som har lampan ovan och lampan på bilden nedan framme! Jag gillar inredning som väcker känslor!Julstjärna. Gratis i antikaffär pga förmodat funktionsfel. Numera nerpackad igen. I väntan på nästa jul.Till sist ett valnötsbord med rökfärgad glasskiva för 350 kr.Nu ser vi fram emot ett lyckat loppis-2012 !

Annons


5 Responses to “Fler fynd 2011”

  1. Jösses…..vad jag skulle vilja ha dina två guldvaser framför allt den lilla med solen på 🙂

  2. jag gillade adventsstjärnan, har du packat ner den redan? jag var lite sugen på att ta ner julgrejerna idag, men jag väntar nog några dar till..

  3. Bordslampan i teak, är inte den en sådan som ska ha en lampa i själva foten också, så glaset liksom lyser inifrån?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s